Skip to content
Menu

Festus per a tothom

El Festus neix el 1998 com un festival orientat al públic jove, i sí bé segueix sent el seu esperit, ja fa temps que les propostes del festival donen més que mai cabuda a tothom, de més petits a més grans, doncs aquest és l’objectiu de les nostres propostes, implicar, involucrar i atraure a totes les audiències que puguin sentir-se interpel·lades. Una de les finalitats del cartell en la seva globalitat, i d’aquests espectacles en concret, és la d’inspirar i divertir a tothom que vulgui venir a participar-hi i ser-ne testimoni. Tocar la fibra de cadascú, personal, però sempre transferible.

MAITE
GUEVARA

Maite Guevara és una clown converteix el seu cos i expressivitat en un torrent de positivitat al seu espectacle ¡Qué buen día!, la seva última creació. Experta i curtida en el circ i l’humor, Guevara és un esperit lliure, que ha après de mestres a cavall de llatinoamèrica i Europa. El seus shows, Soltarlo al Aire, ¡AHORA! i NO, EH!, l’han portat de gira per països com Argentina, Colombia, Mèxic, Portugal, Cuba, Xile, així com nombroses col·laboracions de gran i petit format. Amb ¡Qué buen dia!, Maite Guevara encarna la Martina, una persona oberta a les possibilitats infinites possibilitats del món que habita. Un espectacle per imaginar i passar-s’ho bé.

Soon Circus Company

La Soon Circus Company és el resultat de la trobada de dos amics, Nilas Kronlid i Manel Rosés, mentre estudiaven circ a la Stockholm University of the Arts a Estocolm. Des de la seva graduació el 2010, han treballat per diferents espectacles i companyies, entre elles el Cirque du Soleil i el Cirkus Cirkör, guanyant una medalla d’or al Festival Mondial du Cirque de Demain. El 2016 van decidir que era el moment de crear un espectacle propi, Gregari. L’amistat entre dos homes que, a través de l’acrobàcia i l’humor, transiten constantment entre la col·laboració i el conflicte tot buscant l’equilibri entre gregari i líder.

DAN PERALBO
I EL COMBOI

Descarat, sensible i energètic. La personalitat i música del pescallunes Dan Peralbo es combinen en directes efervescents, en el que ell i El Comboi, desgranen el seu “porc rock”. Curtit tocant pels carrers i pubs de Londres una bona temporada, les cançons del Dan tenen un llenguatge propi i una manera de fer que destil·la les estructures de la música popular britànica, la rica tradició musical osonenca i la seva mirada personal. Després de Cosquis My, Immaculada Concepció, el seu concert al Festus coincidirà amb la presentació del seu nou disc, Miris Com T’ho Miris.

CIA
MOVEO

La Cia. Moveo, fundada a Barcelona el 2005 per Stéphane Lévy, Sophie Kasser i Olivier Décriaud, treballa en explorar les possibilitats narratives del cos i la riquesa de l’expressivitat des del moviment, connectant disciplines a través d’un llenguatge propi. Han girat per Europa, Amèrica i Àsia, amb una vocació internacional i integradora. Amb Echoes, el seu últim espectacle, culminen una trilogia dedicada a la relació entre realitat i ficció. Echoes evoca de manera lúdica i irònica el desig d’individualitat i les connexions/ interdependències que existeixen entre nosaltres, des d’un llenguatge propi profundament físic que barreja el teatre, la dansa i la acrobàcia, creant una experiència col·lectiva.