Skip to content
Menu

Lisasinson

Música
Divendres
0.45 h
jardins Vicenç Pujol
60 min
Gratuït

Lisasinson és un projecte gràfic i musical que va sorgir el novembre 2018 de la facultat de Belles Arts de València. De la mà de Míriam (veu i guitarra), Mar (veu i guitarra) i María (bateria i cors), més tard s’uniria Paula Barberán (baix i cors). 

De seguida van trobar la seva identitat: línies de bateria punk, melodies de guitarra poperes i lletres descarades, o com elles mateixes ho defineixen “punki pop”. Així va arribar Barakaldo, gravat amb la imprescindible ajuda de Pau Nadal, que a més de gravar, produeix i toca el baix. La primera cançó és un clar exemple de l’actitud gamberra, d’esperits desencadenats i, afortunadament, faltats de prejudicis . Com ho definirien elles? Una cançó sobre com d’imbècil et tornes quan t’enamores. No podríem explicar-ho millor.

Posteriorment, publiquen el seu miniàlbum de debut Perdona Mamá. En aquest Mini-LP d’edició limitada (evidentment, dins de la nostra col·lecció New Adventures In Pop), podem gaudir del combo valencià, amb nou cançons en què deixen patent aquest discurs que les ha caracteritzat durant aquests avançaments, i que ens ha fet tan addictes a la seva proposta: joventut, espontaneïtat, rebel·lia i energia. Ja ho diuen les notes del disc: “Aquestes cançons parlen de nosaltres. Muntar un grup ha estat una de les millors decisions que hem pres mai.”

Fitxa tècnica

Veu i guitarra: Míriam Ferrero Gramage
Baix i coros: Paula Barberán Rodríguez
Guitarra: Lorena Bonet Llanos
Bateria: Carlos Esteban Belenguer

 

© fotografies: Capastrobist