Skip to content
Menu

Cia. Moveo

Echoes

Dansa
Divendres
21.30 h
Plaça de la Vila
45 min
Gratuït
Echoes

La nova creació de la CIA MOVEO, que coincideix amb els 15 anys de la companyia, és la tercera producció d’una trilogia dedicada a la relació entre realitat I ficció.

Echoes evoca de manera lúdica i irònica el desig d’individualitat i les connexions/interdependències que existeixen entre nosaltres, des d’un llenguatge propi profundament físic que barreja el teatre, la dansa i l’acrobàcia, creant una experiència col·lectiva.

D’on neixen les nostres accions, els nostres pensaments, els nostres desitjos? Són propis o són ecos del món que ens envolta?

El primer espectacle d’aquesta trilogia, Tu Vas Tomber! (2015), va ser guardonat amb el premi al millor espectacle de la Feria Internacional de Huesca i el premi Mais del Festival Internacional Imaginarius (Portugal). El segon, Conseqüències (2017), va ser guanyador del Premi Moritz de la FiraTàrrega 2017 i el Premi Dansacat 2020 i porta en gira internacional cinc anys consecutius.

Fitxa tècnica

Direcció i dramatúrgia: Stéphane Lévy
Creació i interpretació: Adrià Viñas, Agnès Jabbour, Alma Steiner, Neilor Moreno, Siziana Reiser, Xavier Palomino
Vestuari: Joana Martí
Ajudantia de direcció: Pino Steiner
Assessorament artístic: Sophie Kasser
Assessorament de veu: Mariantònia Salas
Producció executiva: Estel·la Muñiz
Distribució: Fani Benages – fani@fanibenages.com
Producció: Cia Moveo – info@ciamoveo.cat
Amb el suport de Fira Tàrrega i Festival Sismògraf en el seu programa de “Suport a la Creació”, del Centre Cívic Barceloneta i del Teatre Auditori Llinars de Vallès.

© fotografies: Carles Decors