Skip to content
Menu

Cactus – Mostra de propostes punxants

Alumnat del batxillerat artístic de l'IES Cirvianum

Arts visuals
Divendres
Instal·lacions
Diversos espais
Gratuït
Alumnat del batxillerat artístic de l’IES Cirvianum

Aquest 2022 arriba el Cactus, mostra de propostes punxants. Un projecte que parteix d’un encàrrec que el Festus fa a l’alumnat del batxillerat artístic de l’Institut Cirvianum, en que se’ls demana que pensin propostes de carrer atrevides, singulars i que tinguin com a rerefons el concepte d’“habitar”. Podrem veure els resultats del primer Cactus el proper 27 de maig a partir de les 20 h. Les propostes resultants són tot un misteri, així que estigueu al cas al web per conèixer-ne tots els detalls.

 

Desequilibri

Tots els éssers vius habitem el planeta terra i tenim les nostres llars i els nostres medis i espais propis. Tot i això hi ha una sola espècie que amb poques dècades està destruint el medi natural de tota la resta d’espècies del món. Aquesta instal·lació participativa pretén denunciar el fet que amb els nostres residus estem envaint i devastant el medi natural on vivim.

 

 

 

Reviu els racons

Us proposem un recorregut a través de 6 cases deshabitades del casc antic de Torelló on hi trobareu petites casetes d’argila posades a portes i finestres. Les heu de buscar i trobar totes! Aquest mapa us pot ajudar… Qui hi pot viure? Què hi fan en aquests racons? Us convidem a fer reviure amb els racons abandonats d’aquestes cases,ens ajudeu a imaginar? Feu una foto a la caseta que us hagi cridat més l’atenció i l’envieu, juntament amb un text explicant la història dels seus habitants, all correu reviuelsracons@gmail.com

Feu una foto a la caseta que us hagi cridat més l’atenció i l’envieu,  juntament amb un text explicant la història dels seus habitants, all correu reviuelsracons@gmail.com.

Fitxa tècnica

Alumnat del batxillerat artístic de l’IES Cirvianum de Torelló:

Estela Aragón Rodríguez, Araitz Auqué Mora, Roger Barcons Pamplona, Paula Bernardo Lorenzo, Ariadna Camprubí i Perarnau, Aitana Corraliza Galavis, Maria Cruz Serdiukova, Agnès de Bolòs Rivas, Laia Guàrdia Ramon, Abel Martínez Font, Iris Pastor la Rosa, Aina Sellés Torras, Queralt Solà Salamanca, Júlia Soler Llorens, Ingrid Soler Puigdemunt, Meritxell Vallmajor Regolta, Abril Vila Brunat.