PROGRAMA

Dijous, 4 de juliol

HORA

ARTISTA | ESPECTACLE

LLOC

ESTIL | DURADA

21.00

Searching for Sugar Man

Cinema el Casal

Documental / 87 min / 5€

Divendres, 5 de juliol

19.00

OFF Festus – Tempus Fugit. Escola de Música de Torelló i Escola d’Arts Plàstiques de Torelló

Jardins Vicenç Pujol (Baix)

Música i instal·lació / 60 min

21.20

Plaça Vella

Dansa / 45 min

22.00

Plaça de la Vila

Circ / 50 min

22.45

Plaça Vella

Música / 45 min

23.50

Plaça Vella

Música / 60 min

01.00

Plaça Vella

Música / 45 min

Dissabte, 6 de juliol

A partir de les 18.00

OFF Festus

Pàrquing de l’Arxiu

Música

18.00

Jardins Vicenç Pujol (Baix)

Arts Visuals / 60 min

18.30

OFF: Marta Frigola

Jardins Vicenç Pujol (Baix)

Música / 40 min

De 18.30 a 21.00

Jardins Vicenç Pujol (Dalt)

Art Sonor

18.30

The Coconut Effect + Tennis Taula Torelló

Jardins Vicenç Pujol (Dalt)

Acció / 30 min

18.30, 21.45

Plaça de la Vila

Circ i dansa / 35 min

De 19.00 a 00.00

Jardins Vicenç Pujol (Dalt)

Arts Visuals

18.30

Jardins Vicenç Pujol (Baix)

Artis Visuals

19.15, 20.20, 21.20

Plaça de la Vila/Jardins (Baix)/Pl. Fortià Solà

Performance / 15 min

19.30, 00.20

Plaça de la Vila

Circ / 20 min

19.40

Jardins Vicenç Pujol (Baix)

Música / 40 min

19.50

Plaça Nova

Teatre / 55 min

20.45, 23.20

Plaça de la Vila

Circ / 45 min

20.50

Jardins Vicenç Pujol (Baix)

Música / 60 min

21.30, 23.30

Espai Secret

Titelles / 30 min

22.00

Plaça Vella

Música / 50 min

22.00, 23.40

Jardins Vicenç Pujol (Dalt)

Titelles / 30 min

22.30

Plaça Nova

Teatre / 50 min

23.10

Plaça Vella

Música / 80 min

00.50

Plaça Vella

Música / 70 min

02.00

Jardins Vicenç Pujol (Baix)

Música / 90 min

Descarrega’t aquí el fulletó del FESTUS ’19