Presentem la imatge gràfica del Festus 2021

Ja des del seus inicis el Festus no ha descuidat la imatge, amb cartells imaginatius que en retrospectiva reflecteixen el moment en el qual van ser ideats i conformen part del relat de la història del festival al llarg de les vint-i-tres edicions celebrades.
 
En aquesta edició del festival volem focalitzar la campanya en la mirada del públic cap als espectacles. Mirades que es sorprenen, que empatitzen amb el que veuen. Mirades crítiques. Mirades que gaudeixen o que s’emocionen. Mirades que es diverteixen…

En un any tan estrany, des del Festus volem animar a la gent a sortir al carrer i, encara que hagi de ser de forma simbòlica, que la cultura ens permeti treure’ns les màscares i repensar-nos a nosaltres mateixos a partir de la confrontació amb els problemes i emocions dels altres. 

La imatge gràfica la conformen tres cartells que representen la sorpresa, l’alegria i la tristesa a través de tres personatges misteriosos i fins un cert punt tenebrosos, amb els que busquem, a través de les màscares i el color, emfatitzar i projectar aquests sentiments.