Madam’kanibal

Anatomik
Teatre | 30 min
Dissabte | 21.30 h i 00.00 h
Jardins Vicenç Pujol (Dalt)

Més informació

Les tècniques de faquir il·lustren perfectament la dita que ens repeteixen des que som infants: Si vols lluir, has de patir. Elodie Meissonnier (Madam’kanibal) encarna un personatge que somia d’assemblar-se a les dones que omplen les portades de les revistes. Busca fer reaccionar el públic i tractar amb humor un tema delicat. El fet que aquest espectacle sigui gairebé mut, deixa al públic la responsabilitat de desxifrar-ne o no el missatge.

Quan la primera porta s’obre, ens desvela la seva quotidianitat, on la decoració és refinada. Hi ha fotos familiars, un tocadiscos amb una col·lecció de vinils. Com a única companyia: un ninot.

Després d’una ràpida instal·lació, ens transportem a una paradeta de tir (de mare a filla) on descobrim tot un altre univers on el joc de tir als globus n’és el protagonista : colors, joguines, escopetes de balins, globus… Tot hi és. Podrà manejar aquesta paradeta d’herència familiar?
 
Un seguit de despropòsits ens portaran a obrir l’última porta, darrere de la qual trobarem l’esperit dels cabarets. L’última faceta de la noia, on juga la seva última carta i ofereix als badocs els seu mini «Peep show».

Busca convertir-se en un objecte de desig: depilació del borrissol, vestit a mida grapat a la pell… Farà el que sigui per intentar seduir-vos. Una cosa és segura: la seva intervenció de cirurgia estètica no deixarà ningú indiferent.