Hiat_ús grup

La Invernació

Conferència performàtica | Pati de Can Parrella | 40 min.
Dissabte 29 de maig | 21.15 h

Espectacle amb aforament limitat. Reserva la teva entrada a partir del 3 de maig.

Una proposta de Daniel Barbé Farré i Jordi Mas Balado

A partir del treball previ realitzat en la colònia Ymbern – el Pelut realitzarem una acció conjunta en viu on farem confluir objectes i paraules amb projeccions audiovisuals, reinterpretant narratives reals i de ficció que nodreixen l’imaginari dels llocs. La invernació, localisme sorgit a la Colònia Ymbern, consisteix en una hibernació inversa: estar despert entre adormits i adormit entre desperts. Treballar a les colònies tèxtils significava cosir una teranyina: dormir i teixir, teixir i somniar…

Jordi Mas Balado

Investigador eco corporal i ballarí ambientalista. Es mou en el qüestionament de la meteorologia del cos des de la perspectiva d’integrar-ho en el context biofísic que l’envolta, posa en correlació la dansa i el paisatge amb l’objectiu principal de fer més plural el significat del sentit del lloc.
Ha desenvolupat els projectes de llarga durada “nou paisatge, o no paisatge” sota el prisma d’una geografia dansada, i el procés participatiu i de creació col·lectiu en territoris de perifèria amb els seus habitants “coreografia i paisatge”.

https://www.jordimasdansa.com/

 Daniel Barbé Farré

Geòleg i assagista. Cuida un obrador transversal de cultura entre l’èpica del paisatge i la lírica de l’activisme. Busca una escriptura situada a l’encreuament de l’Enciclopèdia de Novalis amb el Locus Solus de Raymond Roussel i el Lapidari de Plini.

http://llibretaria.morfia.net/

Inscriu el paisatge en un Art de Memòria en el qual, no només hi trobem llocs i objectes, sinó que també ens calen les transicions d’un cos entre els diferents llocs per formar les figures.

http://paisatge.morfia.net/