Companyia Circ “eia”

NUYE (preestrena)

Circ | Teatre Cirvianum | 60 min.
Dijous 27 i divendres 28 de maig | 20 h

Entrada 3€ (a partir del 3 de maig)

NUYE és un projecte de creació per a sis acròbates que vol explorar els diferents aspectes de les relacions de parella.
La motivació per triar la relació de parella/duet com a eix d’aquesta creació ve en primer lloc de la relació amb la disciplina del circ comuna a l’equip artístic de NUYE: els portés acrobàtics.
Com a acròbates, les dinàmiques de parella representen el nostre dia a dia. Estem constantment en contacte amb l’altra persona, ens toquem i ens comuniquem molt profundament de manera no verbal… Sempre estem gestionant els estats d’ànims, la càrrega física i les emocions de l’altre.
Parlar de la parella és una manera molt directa per parlar de la comunicació entre les persones i posar en valor els sentiments d’equilibri, confiança i compromís, necessaris per emprendre un camí compartit.
En un moment històric i social de profunda reflexió sobre la reestructuració de les relacions humanes a diferents nivells (gènere, binarisme, identitat, comunitat), ens sembla coherent compartir el nostre punt de vista, emfatitzant de nou l’acceptació de les diferències i el respecte cap a les singularitats, com a alternativa a l’increment de l’individualisme i polarització de pensaments que provoquen una pèrdua de comunicació i empatia important.

Idea original: Companyia de Circ “eia” 
Direcció i dramatúrgia: Armando Rabanera Muro, Fabrizio Giannini, Roberto Magro
Creació i interpretació: Abby Neuberger, Luca Bernini, Maiol Pruna Soler, Francesco Germini, Laia Gómez Iglesias, Ona Vives Perez
Coreografia: Michelle Man
Direcció musical: Cristiano i Davide Della Monica
Escenografia: Companyia de Circ “eia”, Benet Jofre, Oscar de Paz
Col·laboracions artístiques: Roberto Olivan, Petr Forman, Elena Zanzu, Le Ficufresche 
Producció: Companyia de Circ “eia” 
Coproduccions i residències (en curs): GREC Festival d’Estiu de Barcelona, Mercat de les Flors (Barcelona), Festival Temporada Alta (Girona/Salt), Theater op de Markt (BEL), L’Atelier Culturel de Landerneau (FRA), Théâtre de Vénissieux (FRA), Pont des Arts – Cesson Sévigné (FRA), Théâtre La Coupole – Saint Louis (FRA), Flic Scuola di Circo di Torino (ITA), La Central del Circ (Barcelona), Espace

Web | Facebook | Twitter | Instagram