Cia. Anònima

inVisibles
Teatre | 60 min
Divendres 25 de setembre | 21.30 h i 23 h (exhaurides)
Dissabte 26 de setembre | 20 h i 22 h (exhaurides)
Espectacle amb aforament limitat.
Jardins Vicenç Pujol / Itinerant

Més informació

inVISIBLES és la història del que sobra després de fer el motlle de l’objecte útil, el tros de fil que queda al final del rodet. És la història del que no s’emmarca, de les queno surten a la fotografia.

A inVISIBLES seguirem el mapa del camí de les dones que caminen pels marges. De qui no fa el camí corrent perquè no li deixen fer, perquè l’aparten, perquè contempla com passen els altres o perquè aturar-se forma part del camí.

Caminarem per veure el que no es veu o no volem veure. Les que ara som aquí parlarem de les que hi van ser fa temps i del fil que ens uneix a elles, fent que sempre més surtin a la fotografia.

*Espectacle gratuït amb aforament limitat. Podreu reservar la vostra invitació trucant al 669 044 210 o adreçant-vos al punt d’informació del Festus el dissabte 6 a partir de les 18.30h als Jardins Vicenç Pujol.
**L’espectacle té una part itinerant. Preguem que les persones amb mobilitat reduïda ens ho indiquin alhora de fer la reserva per tal de preveure les mesures d’accessibilitat.

Idea, creació i realització: Elisenda Currius, Mireia Illamola, Elisenda Soler i Gemma Carretero