ACTIVITATS

Searching for Sugar Man

Direcció i guió: Malik Bendjelloul
Dijous 4 de juliol / Cinema El Casal

A finals dels 60, Sixto Rodríguez, un misteriós músic, va ser descobert per dos productors que varen quedar fascinats per la seva música i les lletres de les cançons. Varen gravar dos discos que no varen tenir èxit i el cantant va desaparèixer enmig de rumors de suïcidi. Anys més tard dos fans del cantant van voler investigar què havia passat amb Rodríguez i varen descobrir una història extraordinària. Òscar i premi BAFTA al millor documental el 2012. Premiat entre d’altres a Sundance.

Intèrprets: Documental amb Sixto Rodríguez
Origen: Suècia, 2012
Durada: 87 min
Projecció en VO subtitulada
Preu: 5€

Tempus fugit

Escola de Música de Torelló i Escola d’Arts Plàstiques de Torelló
Divendres 5 de juliol / 60 min / Jardins Vicenç Pujol

TEMPUS FUGIT és un espectacle experimental fruit de la col·laboració entre dues entitats que treballen per acostar i fer present l’art a les nostres vides. Percebrem com la música i la plàstica com instruments que en un inèdit vincle pretendran conformar un llenguatge comú i intangible. L’espectador jugarà amb allò que és volàtil  i el que perdura, amb el que passa tan sols en un instant i en allò que roman etern. El temps com una sensació íntima però alhora universal on la música i les arts ens el lliuren per fer amb ell el que més ens plagui. El color, la textura i el so com a arquitectes de la nostra existència, del que som i d’allò que el temps ens té reservat en el seu perenne misteri.

OFF FESTUS

LA CARRERA (Fest-off)

Dissabte 6 de juliol / de 18 h a 12 h / Pàrquing de l’Arxiu

Concerts OFF a peu de carrer amb les bandes: Bonestorm, Bon Braguer, Bord, Síctor Valdaña, Disaster Jacks, Decimals i Dentellada.

OFF Delicatessen. Marta Frigola

Dissabte 6 de juliol / 18.30 h / 40 min / Jardins Vicenç Pujol (baix)

Marta Frigola és una cantautora de Torelló. Ja des de petita ha tingut la música ben a prop: escoltava, dia rere dia, els vinils que el seu pare posava. Ella, autodidacta, toca la guitarra i canta. Influenciada per artistes com Patti Smith, Bob Dylan o Nina Simone, entre altres, fa versions i temes originals en format acústic (sempre aportant el seu toc personal, amb l’ajuda d’una pedalera o de la seva harmònica).

L’OFF Delicatessen vol donar veu a propostes joves de Torelló a llençar-se a presentar el seu treball musical en directe.